SERVIS

Popravak i održavanje sustava automatike

Aeroteh d.o.o. kao ovlašteni distributer pruža usluge servisa proizvoda i elemenata naših partnera. Servis je osiguran u jamstvenom roku i prilikom daljnje eksploatacije sustava. Na svome skladištu posjedujemo dovoljne količine rezervnih dijelova za servis, odnosno HVAC programa.

PODRŠKA

Nakon realizacije projekata, na brojnim objektima ostajemo prisutni i tijekom eksploatacije sustava usko surađujući sa službama održavanja kroz nekoliko oblika suradnje


SERVISI

Servis je osiguran u jamstvenom roku i prilikom daljnje eksploatacije sustava.

Na svome skladištu posjedujemo dovoljne količine rezervnih dijelova za servis ali i HVAC proizvodnog programa.

INTERVENCIJE

Naš servisni tim je spreman na izazove koje moderni objekti zahtijevaju. Kao lider na tržištu, svakom poslu pristupamo profesionalno i učinkovito.

UDALJENA SPAJANJA

Udaljena spajanja na CNUS sustave diljem zemlje i inozemstva. Našim klijentima smo u mogućnosti ponuditi kompletnu uslugu, čak i kada nismo na objektu.

"Cilj nam je imati što educiranije mobilne ekipe, koje redovito educiramo što kroz vanjske seminare naših poslovnih partnera, kao i kroz interne seminare našeg Inženjerskog tima koji nas educira o svim novostima u svijetu elektronike i elektrotehnike, također naše servisne ekipe mogu računati na tehničku podršku našeg Inženjerskog tima..."

-Servisni tim

Provjerite što možemo učiniti za Vaš objekat

Kao referentne ugovore o servisiranju možemo navesti Trgovačke lance SPAR Hrvatska, Kaufland Hrvatska te LIDL Hrvatska, Trgovački centar Arena Zagreb, Trgovački centar Mall of Split, Trgovačke centre Super Nova Dubrava, Koprivnica, Sisak i Zadar, ERICSSON Nikola Tesla i mnogi manji objekti u cijeloj Hrvatskoj.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Ured ZAGREB

Andrije Žaje 10

+385 1 3015 312

aeroteh@aeroteh.hr