Servis, popravak i održavanje

sustava automatskog upravljanja u zgradarstvu (BMS)

Naše usluge

Servisi

Nakon realizacije projekata, na brojnim objektima ostajemo prisutni i tijekom eksploatacije sustava usko surađujući sa službama održavanja kroz nekoliko oblika suradnje:

Servis

Servis i rezervni dijelovi osigurani tijekom jamstvenog roka, ali i prilikom daljnje eksploatacije sustava.

Održavanje sustava provodi se godišnje, mjesečno ili tjedno , ali i u bilo kojem vremenskom rasponu koji je potreban da bi sustav besprijekorno radio.

Hitne intervencije

AEROTEH servisni tim izlazi na hitne pozive koji su prilagođeni uvjetima na objektu – dolazak unutar 24 sata na poziv klijenta.

Naš servisni tim je spreman na izazove koje moderni objekti zahtijevaju. Kao lider na tržištu, svakom poslu pristupamo profesionalno i učinkovito.

Udaljena spajanja

Udaljena spajanja na CNUS sustave diljem zemlje i inozemstva. Našim klijentima smo u mogućnosti ponuditi kompletnu uslugu, čak i kada nismo na objektu.

Naš ured za analitiku i kontrolu može na daljinu dijagnosticirati kvarove, uvelike popravljajući brzinu i postupak popravka, smanjujući rizik od prestanka rada sustava i optimizirajući ukupne troškove održavanja.

AEROTEH d.o.o. kao ovlašteni distributer pruža usluge servisa, popravka i održavanja elemenata automatske regulacije te pruža uslugu održavanja kompletnog sustava.

Servis i rezervni dijelovi pojedinih elemenata i sustava osigurani su tijekom jamstvenog roka, ali i prilikom daljnje eksploatacije sustava. Naše skladište opremljeno je dovoljnom količinom rezervnih dijelova za servis automatike i HVAC programa.

Održavanje BMS sustava izvodi stručan AEORTEH tim servisera, a s ciljem da udovolji individualnim zahtjevima i potrebama klijenta. Održavanje sustava provodi se godišnje, mjesečno ili tjedno , ali i u bilo kojem vremenskom rasponu koji je potreban da bi sustav besprijekorno radio.

Quick support

Kontakt
Napomena: Za servis i održavanje Individualnih toplinskih podstanica (ITPS Danfoss) obratite se Tvrtci AT ITPS d.o.o. na sljedeće kontakte:

Tel: +385 1 4404 040
Mob: 091 4404 042
Email: servis@atitps.hr

Suglasnost za korištenje podataka:

1 + 5 =

Reference

Naši klijenti