Aeroteh d.o.o.

Promičemo izvrsnost

Stručna znanja, praktična i pouzdana rješenja

Tvrtka Aeroteh d.o.o. osnovana je 1999. godine sa ciljem da postane prva hrvatska firma prvenstveno orijentirana na sustave automatske regulacije u zgradama, sa naglaskom na termotehničkim postrojenjima, koja pruža cijeli paket usluga – podrška prilikom projektiranja, izvođenje radova vezanih uz automatsku regulaciju, puštanje u pogon i održavanje sustava.

Kako tvrtka raste, razvijaju se i naši zaposlenici. Njegujemo kulturu koja promiče izvrsnost, timski rad, odgovornost, te aktivan odnos prema klijentima. Naši uposlenici ogledalo su našeg viđenja poslovanja.

Danas tvrtka zapošljava inženjere iz svih područja te je u mogućnosti, za sve instalacije koje se danas izvode u Hrvatskoj i svijetu pružiti kompletnu podršku projektantima, investitorima i izvođačima – od odabira tehničkog rješenja, procjene isplativosti investicije, podrške instalaterima do samog izvođenja instalacija prema potrebi

Cilj nam je da klijentima ponudimo svoje stručno znanje te praktična i pouzdana rješenja. Kvaliteta, pristupačnost i pouzdanost su osobine na kojima temeljimo našu poslovnu filozofiju. Kroz naše proizvode, usluge i rad promičemo učinkovito korištenje resursa. Okoliš i energetska učinkovitost su ključni elementi našeg poslovnog razmišljanja.

Godine iskustva

Aeroteh u brojkama

1999
2000
2006
2010
2012
2013
2016
2017
2018

1999

Osnivanje tvrtke Aeroteh d.o.o.

2000

Razvoj razdjelnika toplinske energije

2006

Individualne toplinske podstanice – daljinski sustav grijanja

2010

Osnivanje odjela za servisiranje sustava automatske regulacije

2012

Uvođenje novih rješenja: vatrodojava, videonadzor i kontrola pristupa

2013

Početak vlastite proizvodanje elektro ormara

2016

Top projekti značajni za širenje tvrtke

2017

Uvođenje sustava kvalitete ISO 9001:2015

2018

Snažno širenje na inozemna tržišta

Više od

20 godina
iskustva

Prisutnost u

15 zemalja
širom svijeta

Više od

900 realiziranih
projekata

Više od

80 kvalitetnih
zaposlenika

Više od
2.700 zadovoljnih
klijenata
Više od

1000 raznih
vrsta proizvoda

Izvrsnost

Naši proizvodi i usluge zadovoljavaju najviše standarde kvalitete koje pred nas stavljaju naši kupci.

Timski rad

Sve ciljeve ostvarujemo suradnjom i zajedničkim trudom. Profesionalni pristup prema poslu, kolegama, kupcima i zajednici te otvorena komunikacija i međusobna podrška, ključni su elementi kojima efikasno postižemo sve zajedničke ciljeve.

Odgovornost

Naša odgovornost kreće od nas samih. Činimo ono što je ispravno, a ne što je lako i jednostavno.

Aktivan odnos prema klijentu

Personaliziran pristup prema svakom klijentu, prilagodba njihovim potrebama i različitostima, način je kojim njegujemo dugoročne poslovne odnose i postižemo zadovoljstvo klijenata.

Pouzdanost

Suradnja sa svim našim dionicima temelji se na iskrenosti, povjerenju i jednostavnosti. To je jedini put zdrave održivosti i dugoročnog prosperiteta tvrtke.

Certifikati

Kvalitetan sustav upravljanja

Kao uspješna organizacija vođena kvalitetom – od načina poslovanja preko uspostavljene razine pružanja usluge pa sve do proizvoda kojeg isporučujemo, Aeroteh implementira i podržava kvalitetan sustav upravljanja u skladu sa zahtjevima standarda

Svi zaposlenici Aeroteha su uključeni u kontinuirano poboljšavanje procesa, što rezultira poboljšanju učinka organizacije i osiguranju kvalitete u svim fazama poslovnog procesa.

Naši partneri